Løb som de bedste

Løb som de bedste

Træn teknikken og kom fremad

OM KLUBBEN FORSIDE TRÆNING KVINDERNE GALLERI

Fire øvelser med spring og hink

StyrkeøvelserPosted by fremad Sun, March 15, 2009 20:56:06

1) Spring op på en høj kasse, en bænk eller en høj sten. Springet må gerne være fra jord til knæhøjde. Når du lander på jorden, så land på forfoden. Sæt straks af igen og spring op. Lav 10-50 hurtige gentagelse alt afhængig af formen. (Bliver det for let, så lav øvelsen med vægt og tag evt. en rygsæk på)

Formål: at træne afsæt, ankler, styrke og fodafvikling

2) Hinkeri er herligt. Hink på den ene fod og sæt af, så du springer så langt som muligt. Land lige under kroppen og ram jorden med forfoden. Hink 10-20 gange med lange hop på hver fod og skift. Som variation kan man også hinke tre gange på hver fod og så skifte.

3) Tegn et kryds på jorden, hvor du stiller dig. Spring til højre og tilbage til krydset. Spring ligeud og tilbage til krydst. Spring tilbage og tilbage til krydset. Spring bagud og tilbage til krydsen. (øvelsen styrker knæ og kan gør anklerne stærker, så man slipper for at vride om. Gør øvelsen sværere ved at gøre det med et ben)

4) Lav frøhop. Sid på jorden som en frø, og hop frem så langt, som du kan. Sæt straks af igen, og hop så langt som du kan. Gentages 10 gange.