Løb som de bedste

Løb som de bedste

Træn teknikken og kom fremad

OM KLUBBEN FORSIDE TRÆNING KVINDERNE GALLERI

Den rigtige løbepositur

TekniktræningPosted by Kåre Kildall Rysgaard Sat, July 18, 2009 20:57:15

Grundtanken i Pose Method of Running er, at der er EN og kun EN rigtig løbepositur, hvis man vil præstere optimalt. Ph.d Nicolas Romanov har studeret stribevis af eliteløbere og ud fra det, har han analyseret sig frem til, at der er mange lighedstræk i løbestilen blandt verdens bedste. Det vigtigste er, at de alle har samme løbepostitur (pose), som de hele tiden vender tilbage til. Løbeposituren er vist herunder. Bemærk at knæene altid er bøjet og ikke udstrakt på noget tidspunkt i Pose Method.

Er man god løber i Pose Method vil man så hurtigt som muligt bevæge sig fra løbeposituren og tilbage til løbeposituren igen. Uden svinkeærinder. I løbeposituren er kroppen i stand til at falde frit fremad, og man falder også i posituren. Altså ikke noget med hurtigt at sætte benet fremad for at ramme jorden. Benet vil selv falde til jorden, hvis man tillader sig selv at få en fornemmelse for at falde.


Første øvelse i at blive en Pose Method løber er at stille sig i løbeposituren foran et spejl. Efterlign billedet.Hvad er den rigtige og forkerte løbepositur. Denne video viser, hvordan det skal se ud, og hvad du skal undgå.