Løb som de bedste

Løb som de bedste

Træn teknikken og kom fremad

OM KLUBBEN FORSIDE TRÆNING KVINDERNE GALLERI

Styrke er afgørende

TekniktræningPosted by Kåre Kildall Rysgaard Sat, July 18, 2009 19:58:51

Det kan give skader og dårlig løbestil, hvis det kun er benene, som bliver trænet. Mave, rygmuskler og ankler med mere skal også gerne trænes mindst to-tre gange om ugen systematisk for at kunne holde den flotte løbestil. Hvis mavemusklerne f.eks. ikke holder overkroppen på plads, kan overkroppen slingre frem og tilbage i stedet for at være stabil, som den skal under løb.Se videoen herover med forskellige øvelser for at træne stabilitet.Hvis du ikke er vant til at løbe på forfoden, vil det være en hård belastning i begyndelsen. Herover er forskellige øvelser, som kraftigt anbefales at laves på hver eneste løbetur for at styrke anklerne. Det tager et par minutter.

Det kan være nødvendigt at udspænde bestemte muskler for at kunne løbe pose method, og hver enkelt kan også have forskellige individuelle behov for øvelser. Bliver du grebet af en øvelsestrang og få øvelser netop for dig, vil jeg gerne anbefale at konsultere fysioterapeut Rasmus G. Nielsen, som har stiftet www.runningstyle.dk og er specialist i løbestil og løbeskader.

Til herrernes torsdagstræning vil der blive gennemgået flere øvelser, og kvinderne er også velkomne til at deltage. Ellers kan du købe en dvd på www.posetech.com eller låne Pose Method of Running i Aarhus Fremads løbebibliotek, hvis du er interesseret i flere øvelser.